Vægttab betting er den helt nye måde at tabe sig på

Mens betting bonuskoder er blevet til en motivation i forhold til online casino, så er det at kunne vinde på sit eget vægttab er blevet til en ekstrem motivation til at kunne komme i gang med en sund kur. Der findes forskellige hjemmesider og applikationer til mobilen, som er med til at motivere tusindvis til at kunne opnå en sundere livsstil. Vi har kastet et blik på nogle af dem.

HealthyWage

Med HealthyWage kan du vinde helt op til 10.000 USD (ca. 70.000 DKK) til at bruge på Amazon eller PayPal. For at vinde skal du satse penge på dit vægttab og du skal deltage i et væddemål, som varer mindst i 90 dage og du starter med at lægge en video op på 30 sekunder hvor du vejer dig selv. Derefter skal du vælge det du ønsker at vædde og når enden af forløbet skal du lægge en ny video op med din (forhåbentligt) nye lavere vægt. Hvis du har opnået dit mål vinder du altså et gavekort til Amazon eller PayPal.

DietBet

Hvis du gerne vil fokusere på et vægttab i mindre end 90 dage, så kan du bruge DietBet, som er en app hvor målet er at du skal tabe 4 procent af din kropsvægt på 4 uger, hvilket er det normale, som de fleste taber sig, når de har succes med en kur. Derfor er det et realistisk mål man satser på og derfor er der ikke mange, som har noget imod at satse de 20 USD (ca. 140 DKK) det koster at komme i gang med DietBet. Faktisk er der mulighed for at satse mere, da du vælger helt selv. I sidste ende vinder du på flere måder både ved at komme et skridt tættere på din drømmevægt og du har mulighed for at vinde penge på samme tid.

Pact

Det dejlige med det engelske sprog er at der er mange ord, som minder om de danske. Derfor kan man hurtigt regne ud af at pact appen til mobilen har noget at gøre med en pagt. Her handler det om at man vædder på et specifikt mål, som fx at tage op og træne mindst fire gange på en uge. Når du placerer dit bet laver du en pagt med dig selv og menneskerne bag Pact. Hvis du lever op til dit mål, vil du få en del af puljen, som bliver delt mellem de succesrige personer, som har holdt sit ord.

Wellcoin

Du har måske hørt om Bitcoin, men har du også hørt om Wellcoin? Denne app arbejder med at du vinder denne sunde valuta i stedet for rigtige penge. Med Wellcoin handler det om at registrere aktiviteter i løbet af dagen, som fx at gå en tur. Når det er blevet bekræftet vil du modtage wellcoins som belønning, og når du har indsamlet nok kan du købe fitness- og sundhedsprodukter fra den online Wellcoin e-handel.

Charity Miles

I stedet for at vinde penge til dig selv, så kan du være god på mindst tre måder med Charity Miles appen. Dette er en app, hvor der bliver doneret penge hver gang du cykler eller løber. Du skal blot vælge den organisation, som du ønsker at støtte og derefter vil folkene bag Charity Miles donere 10 USD-cent, som er lidt under en dansk krone, hver gang du cykler en mile, som er ca. 1,6 km. De vil donere 25 USD-cent, som er lidt under to kroner, hver gang du løber en mile. Derfor er du altså triple god ved at gøre en god indsats for andre, mens du taber dig i vægt og vedligeholder en god form.