Online betting – Disse 5 sportsgrene spiller folk mest på

Mens der ikke er officielle tal på hvor mange væddemål, der placeres alt efter sportsgren, er det stadigvæk muligt at lave en top fem. Hvis man er ny til online betting, og opretter sig med en ComeOn bonuskode, kan det måske være en god ide at spille på amerikansk eller europæisk fodbold, basketball, hestevæddeløb eller tennis.  

Europæisk fodbold er mest populært

I betting kan du generelt følge reglen om jo mere dækning, desto bedre muligheder for betting, og dermed også mere populære sportsvæddemål. Når bookmakere har mere tilgængelig information i form af statistik, dækning osv. kan de tilbyde flere odds. 

Desuden skaber en allerede populær sportsgren en dominoeffekt med større efterspørgsel på væddemål, som fører til at flere spillere satser på sporten, og på den måde vokser den større og større. 

Det er tilfældet med europæisk fodbold, som er den mest fulgte sportsgren i verdenen. De mange fodboldfans elsker at spille på fodbold betting. Desuden er det også en sport, som er temmelig nem at sætte sig ind i. Derfor kan ny tipsters hurtigt finde hoved og hale i fodbold odds, som er med til at gøre dem populære. 

Tennis byder også på letforståelige odds

Efter fodbold finder vi tennis, som ligesom fodbold betting, er kendt som at være nem at sætte sig ind i. Du behøver ikke at bruge flere timer på at studere statistik og analyse, da du typisk kan nå langt med at tjekke tennisspilleres nuværende placering på verdensranglisten, H2H-resultater mod modstanderen, samt de to konkurrerende spilleres seneste form. Det kan få dig langt med tennis betting, som er den næststørste sportsgren inden for betting.

Amerikansk fodbold er populært over hele verden

Den amerikanske fodboldliga NFL har mange fans på hele kloden. Igen er der tale om en sport, som bliver dækket af såvel amerikanske som internationale medier. Derfor er det ikke overraskende at danskere, amerikanere og andre tipsters, nyder at forudsige resultaterne af kampene. Det gælder især Super Bowl, som tiltrækker ekstra meget opmærksomhed inden for NFL betting. 

Hestevæddeløb går langt tilbage i historien

Traditionelt set er der mange som forbinder væddemål med væddeløb med heste på banen. Vi har set det i film, serier og prestigerige begivenheder, som stadigvæk er populære i fx England og Irland. Der er noget helt nostalgisk ved at spille på hestevæddeløb, og derfor er det ikke overraskende at det stadigvæk er i top fem over mest populære former for sport betting. 

Basketball blander sig med toppen

Den sidste sportsgren i top fem med sportsbetting er basketball. Her er der ikke kun tale om den amerikanske basketball liga NBA, selvom at det uundgåeligt et en enorm del af det. De amerikanske college ligaer samt de største europæiske basketball ligaer som fx den spanske og Turkish Airlines EuroLeague vokser hurtigt i popularitet blandt tipsters. 

Måske kræver det lidt ekstra tid til at sætte sig ind i basketball betting, som især er kendt for spredt betting (spread betting). Her forudsiger du hvor meget et hold vil slå modstanderen med en bestemt margen. Det kan være mere udfordrende odds at forudsige, men på samme tid kan det også gøre det ekstra spændende at spille på basketball væddemål.