Nordjyllands største og bedste sportsanlæg

Mens nogle af os nyder at lege med Mr Green Bonuskode i fritiden efter arbejde, vælger mange danskere faktisk at bruge deres fritid i forskellige sportsfaciliteter landet over. Ofte er et sportsanlæg meget mere end bare et sted hvor folk kommer hen for at dyrke motion, især i de mindre danske byer er sportsanlæg blevet et samlingspunkt for folk i alle aldre. Over de sidste år er der kommet flere nye sportsanlæg til i Nordjylland. I denne artikel vil vi se på nogle af de sportsanlæg som du finder i Nordjylland.

Dana Cup SportsCenter

I Hjørring finder du Dana Cup SportsCenter, som er meget populært blandt dem som leder efter et sted hvor de kan opfylde deres træningsbehov. Det er lige meget om man ønsker at dyrke motion eller er interesseret i fodbold, svømning, tennis, golf, håndbold, floorball, basketball, volleyball eller badminton, så finder man det hele her. Centret arbejder sammen med Fortuna Hjørring og tilbyder adgang til elitetrænere og spillere fra en af Danmarks mest succesfulde klubber indenfor kvindefodbold.

SportCenter Nord

I Frederikshavn finder du SportsCenter Nord, som er beliggende mellem Arena Nord og Nordstjerneskolen. Hvis du er interesseret i at dyrke motion i Frederikshavn, så er dette absolut et sportscenter som du bør overveje. Centret er drevet af en lokal idrætsforening og er bemandet af frivillige medarbejdere som hele tiden er der for at hjælpe dig.

Nørresundby Idrætscenter

Lige nord for Aalborg finder du Nørresundby Idrætscenter, som er et sportscenter for dem som gerne vil deltage i mere end en sportsgren. I centret finder du to idrætshaller, en stor svømmehal med 50 m. bassin, to indendørs tennisbaner, fire squashbaner, boksetræningslokale, mindre fitnesscenter, udendørs boldbaner med 11 og syvmands fodbold, ude-bandebane, beachvolley, minigolf, samt et kursus og træningscenter med plads til 120 overnattende gæster. Med andre ord er der helt sikkert noget for alle sportselskere. Skulle du have lyst til at svæve en tur, så har Nørresundby Idrætscenter Danmarks tredje længste svævebane, som er 220 meter lang og har et fald på 26 meter.

Hirtshals Idrætscenter

Det er lige meget om du er ung eller gammel, så finder du helt sikkert en sportsgren som passer til dig i Hirtshals Idrætscenter. Centret tilbyder blandt andet muligheden for at spille fodbold, håndbold, golf, dyrke cykling eller svømning.

Bor du i Nordjylland? Kender du et sportscenter, som vi ikke har nævnt? Fortjener det sportscenter at blive nævnt på vores side? Kontakt os gerne for at fortælle os om der hvor du træner og hvorfor du godt kan lide det nordjyske sportsanlæg, som du træne i.